29 augustus 2020

UPDATE Corona Protocol

In verband met de aangepaste noodverordening heeft vv Mariahout ook het Corona protocol aangepast. De volgende wijzigingen:

• Het is verboden in de publieke ruimte of in een besloten plaats in groepsverband te zingen of te schreeuwen.
  • Voor ieder bezoek (dag) aan de kantine of het terras is registratie verplicht. Dit kan digitaal met een QR code of via een papiertje bij de ingang. Vul deze registratie aub serieus in.
  • In de kantine en op het terras is zitten verplicht. IN combinatie met de 1,5 meter regel (> 18 jaar) betekent dit dat er minder mensen in de kantine aanwezig kunnen zijn.
  • Er is desinfectiemateriaal aanwezig voor het tussentijds (extra) reinigen van de kleedlokalen
  • Voor vervoer naar uitwedstrijden wordt het gebruik van mondkapjes dringend aangeraden (> 12 jaar)

Voor de memo corona update klik HIER.

Wij vertrouwen er op dat jullie de nieuwe maatregelen naleven, alleen samen kunnen we het Corona virus buiten de deur houden.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.