Nieuws

11 september 2023

Nieuwe kantinebeheerders VV Mariahout

Niet alleen een nieuw voetbalseizoen, met nieuwe teams en competities, maar ook nieuwe kantinebeheerders voor VV Mariahout. De kantine is het thuishonk voor de spelers en supporters van VV Mariahout, en daarom heel belangrijk voor de club.

Na afloop van het buurtvoetbaltoernooi gaven Ad en Gemma van de Laar aan te willen stoppen als kantinebeheerders. Ad en Gemma hebben dit 5 jaar voortreffelijk gedaan, deze periode heeft de kantine heel goed gedraaid. Iedereen voelde zich welkom in de kantine van VV Mariahout, zowel jong als oud. Wij danken Ad en Gemma voor hun geweldige inzet de afgelopen 5 jaren.

Tijdens het zomerreces moest het bestuur op zoek naar nieuwe kantinebeheerders. Geen eenvoudige klus, maar net voor aanvang van het nieuwe seizoen izijn we toch in deze missie geslaagd. Twan en Mary-Ann van der Linden gaan het nieuwe seizoen beginnen als nieuwe kantinebeheerders. Zoals bekend heeft Twan lange tijd in het 1e elftal gespeeld en is al jaren actief als bestuurslid. Hij bekleedt daar de functies van wedstrijdsecretaris en coördinator nevenactiviteiten. Mary-Ann is ook vaak op het sportpark te vinden, als supporter, maar ook vaak als helpende hand bij diverse activiteiten. Twan en Mary-Ann hebben een blauw-geel hart, en zijn bekende personen binnen onze vereniging. Mary-Ann zal vaak achter de bar te vinden zijn, Twan zal meer op de achtergrond de zeken aansturen. Wij wensen Twan en Mary-Ann veel succes toe als nieuwe kantinebeheerders, we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Twan heeft aangegeven dat hij wil stoppen als coördinator nevenactiviteiten. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor deze functie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het bestuur, of via info@vvmariahout.nl.

« Terug

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign