Nieuws

04 september 2023

Mariahout wint bekerduel overtuigend van Eli

Op een zonovergoten sportpark ’t Luijtelaar versloeg Mariahout in de 1e ronde van de KNVB-beker de thuisclub met 1-3. Mariahout zette Eli vanaf het beginsignaal onder druk, en wist met goede combinaties gevaarlijk voor het doel van doelman Erik Swinkels te komen. Nadat Stijn van den Heuvel met 2 treffers de 0-2 stand op het scorebord had gezet nam Mariahout gas terug en speelde de 1e helft rustig uit. 

In de tweede helft een minder groot klasseverschil, maar Mariahout kwam nauwelijks in de problemen. Halverwege de 2e helft scoorde Niels Vissers de 0-3. Tim Barten en Dennis Veldpaus misten nog grote kansen misten om de score verder uit te breiden. In de voorlaatste minuut redde Jaccy van den Enden met een late fraaie treffer uit een vrije trap de eer van ELI, 1-3.

Op deze overwinning van Mariahout viel niets af te dingen. Mariahout was zeker in de 1e helft veel beter dan ELI, miste enkele grote kansen en toonde zich conditioneel en in de duels om de bal sterker. 

Zondag speelt Mariahout thuis tegen Keldonk, aanvang 14.00 uur. 

Opstelling Mariahout: Tom Hagelaars, Luciano Deben, Joep van Hoof, Huib van Zutphen, Chiel van Wanrooij, Dennis Veldpaus (Sander Brugmans), Tom van Hoof (Niels Vissers), Tim Barten (Tim Aarts), Haike van der Burgt, Stijn van den Heuvel en David van Rossum.

Opstelling ELI: Erik Swinkels, Joost van Kasteren, Lex Hollanders, Floris van Hout, Thijs van der Aa (Jarno Smulders), Youri Arts (Tijn van Hout), Bart Verkuijlen (Bram Donkers), Ruben van Hoof, Jaccy van den Enden, Tijn van Hout, Milos Milosevic (Lars Brinks) en Jeremy Raaijmakers.

 

« Terug

Copyright © 2008 - 2024 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign