Nieuws

08 januari 2023

VV Mariahout huldigt jubilarissen en Supporter van het jaar

Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie werden de jubilarissen van VV Mariahout gehuldigd. Onder de jubilarissen ook 2 Ereleden.

Na een sportief en gezellig mix-toernooi en een brunch voor alle deelnemers opende voorzitter Jack van Rossum de nieuwjaarsreceptie. Het was zijn eerste nieuwjaarsreceptie als voorzitter, want de voorgaande 2 jaren kon deze niet doorgaan als gevolg van Corona. De voorzitter begon met een terugblik en een vooruitblik.

Sportief gaat het goed met VV Mariahout. Mariahout is meer dan een voetbalclub. De club brengt mensen bij elkaar en draait op meer dan 120 vrijwilligers. Het bestuur is ontzettend trots op al deze vrijwilligers. Als blijk van waardering is tijdens de kaderavond onze voormalig voorzitter Jeroen de Louw tot Erelid benoemd en Sander Scheepers gehuldigd als Mariaan van het jaar.

Afgelopen jaar is de nieuwbouw, na jarenlange voorbereiding en werkzaamheden van vele vrijwilligers, geopend. Met de nieuwbouw en de LED veldverlichting is hiermee een verdere stap gezet in de verduurzaming van onze accommodatie. Verder werd kort stil gestaan bij het goede werk van de sponsorcommissie, waardoor alle teams voorzien zijn van mooie tenues en de contributie betaalbaar blijft.

Het nieuwe jaar zal VV Mariahout zich verder inzetten op verduurzaming van de accommodatie. De stijgende energiekosten resulteren in fors hogere kosten, en we willen deze kosten zo veel mogelijk verlagen. Er wordt onderzoek gedaan naar extra zonnepanelen, verbetering van de ventilatie en verdere reductie van het energieverbruik en CO2-uitstoot. Ook gaat een werkgroep aan de slag met het ontwerp van een eigen tenue.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd tevens bekendgemaakt dat het contract met hoofdtrainer Freddy Vermeulen met 2 jaar is verlengd. Aansluitend werd Adrie Ketelaars, trouwe supporter van ons vaandelteam, gehuldigd als de Supporter van het jaar.

Jubilarissen

In verband met Corona werden dit jaar de jubilarissen van 2020, 2021 en 2022 gehuldigd. Dit resulteerde in maar liefst 34 jubilarissen! Dit bewijst dat VV Mariahout veel trouwe leden heeft. De volgende jubilarissen zijn gehuldigd:

50 jaar lid: Ad Leenders, Henk van Berlo, Mari van de Rijt (Erelid), Peter van Hoof, Christ Deben (Erelid), Hans Aarts, Jan Leenders, Wim Hagelaars, Ben Strik, Chris de Groot en Peter Bekkers.

40 jaar lid: Noud Maas, Edwin Billekens, Edwin Maas, Dirk Verhoeven, Carlo van den Heuvel, Joan Aarts, Arno Leenders en André Leenders.

25 jaar lid: Gijs van Lieshout, John Roijackers, Piet Hellings, Sander Scheepers, Jens Leenders, Tinus Vermeulen, Arno van Zutphen, Gert-Jan van den Broek, Jochem Ketelaars, Ad Vermeulen, Coen van Eijndhoven, Jan Verbakel, Jos en Betsie Kuijpers, Peter Brekelmans en Wilco van den Broek.

Alle jubilarissen worden bedankt voor hun inzet en van harte gefeliciteerd!

 

« Terug

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign