10 november 2022

Sponsor in the Spotlights: Boomkwekerij Frank Beniers

Hallo,ik ben Frank Beniers en ik woon in Beek en Donk met mijn vrouw en vier kinderen.Twee kinderen voetballen bij VV Mariahout en twee kinderen korfballen bij Flamingo’s. Zelf heb ik een aantal jaren in het 5e gevoetbald.

Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen met het kweken van coniferen, vooral haagconiferen en taxus. Verder verkopen wij ook veel beuken die we inkopen bij collega kwekers. Daarnaast hebben we ook 1,5 hectare met kerstbomen. Voorheen kweekten we die alleen voor de handel, maar nu verkopen wij deze aan huis.Het voordeel is dat we de kerstbomen vers kunnen aanleveren. Ook voor de kerst verkopen we veel Nordmann, dit is een soort die uit Denemarken komt en daar beter groeit vanwege het klimaat. Bij ons kun je boom uit komen kiezen vanaf 25 november aan de Donkervoortsestraat 10 in Beek en Donk.

Dus voor een kerstboom groot of klein moet je bij…… zijn.

Groeten Frank Beniers

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.