Nieuws

07 november 2022

Mariahout 1 zet wisselvallige eerste helft om in wervelende tweede helft en wint overtuigend met 5-1

Mariahout begon sterk aan de wedstrijd en was in de beginfase direct de bovenliggende partij. Dit leidde al snel tot een voorsprong. Een ingestudeerde korte corner werd goed voorgegeven door Joep van Hoof en binnengekopt door Dennis Veldpaus: 1 - 0 in de 9e minuut. Mariahout zag dat er ruimschoots mogelijkheden waren om de wedstrijd snel te kunnen beslissen, maar dat leidde steeds meer tot gehaast en dus slordig spel. Vaak werd er voor de lange bal gekozen terwijl er ook korte combinaties mogelijk waren. Dit spel bracht Tivoli juist terug in de wedstrijd. In de 25e minuut leek Tivoli op gelijke hoogte te komen maar de treffer werd geannuleerd vanwege buitenspel. Grensrechter Jorlan van Hoof wist, volledig terecht, de uitstekend leidende scheidsrechter te overtuigen. Net voor rust scoorde Tivoli alsnog de gelijkmaker. Uit een scrimmage, met vermeend hands, scoorde spits Bazhar de gelijkmaker: 1 - 1.

Trainer Freddy Vermeulen hield het vertrouwen in zijn basiself en die betaalden het vertrouwen in de tweede helft ruimschoots uit. Een prachtige combinatie in de 54e minuut tussen Stijn van den Heuvel, Haike van der Burgt en Tim Barten werd door laatstgenoemde beheerst binnengeschoten: 2 - 1. Mariahout bleef doordrukken en een kwartiertje later scoorde David Van Rossum een wereldgoal. Een strakke lage voorzet door Joep van Hoof werd snoeihard in de kruising geschoten door David: 3 - 1. Hierna trad middenvelder Tom van Hoof adequaat op door een gevaarlijke aanval van Tivoli onschadelijk te maken. Mariahout kon nog verder uitlopen. Eerst was het de dit jaar teruggekeerde Stijn van den Heuvel die beheerst binnenschoot en de 4 - 1 liet aantekenen, waarna Dennis Veldpaus zijn tweede van de dag kon maken na een 3e assist van Joep van Hoof: eindstand 5-1. Mariahout blijft de trotse koploper door drie overtuigende overwinningen op rij. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Pusphaira in Eindhoven, aanvang 14.30 uur.

 

Opstelling: Tom Hagelaars, David van Rossum, Chiel van Wanrooij, Huib van Zutphen en Joep van Hoof. Sander Scheepers, Tom van Hoof en Stijn van den Heuvel. Tim Barten (80e minuut Brent Maas), Haike van der Burgt (78e minuut Luciano Deben) en Dennis Veldpaus (89e minuut Sander Brugmans).

« Terug

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign