Nieuws

16 september 2023

Kemps & Rijf helpt bij sportblessures

Voetballen is gezond, maar soms kan deze leuke sport ook leiden tot stijve spieren of een blessure. Voor een snelle en goede genezing is een goede analyse en behandeling belangrijk. Daarom zijn wij blij dat we kunnen melden dat we de samenwerking met onze sponsor en fysiotherapeut Kemps & Rijf kunnen voortzetten. 

Fysiotherapeut Dirk Sifee zal iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur aanwezig zijn in de EHBO ruimte op ons sportpark voor een diagnose of behandeling van een sportblessure. Alle spelers kunnen hier zonder afspraak gebruik van maken.

Daarnaast is er iedere maandagochtend van 8.00 uur tot 9.00 uur een GRATIS inloopspreekuur bij Kemps & Rijf aan de Duivenakker 4 in Aarle-Rixtel en van 18.00 tot 19.00 uur aan de Molenstraat 2a in Lieshout. Dit is speciaal voor onze leden die in het weekend een (lichte) blessure opgelopen hebben. Door hiervan gebruik te maken weet je meteen wat er aan de hand is en, belangrijker nog, wat je eraan kunt doen om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen voetballen! Maak er gebruik van!

« Terug

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign