Nieuws

26 juni 2022

Even voorstellen: Mark Barten, nieuwe trainer dames

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mark Barten en vanaf komend seizoen ben ik de nieuwe trainer/coach van vv Mariahout Vrouwen. Op een klein uitstapje naar Nijnsel na, ben ik al mijn hele leven woonachtig in Beek en Donk. Daar woon ik samen met Tessa van den Broek, die jullie wellicht beter bekend zal zijn als speelster van Mariahout.

Tessa is ook de reden dat ik volgend seizoen voor de damesgroep sta. Een paar weken terug vroeg ze of ik het team misschien wilde helpen omdat er nog geen nieuwe trainer/coach was gevonden. Het is niet zo dat ik blanco instap. In het verleden heb ik zelf jarenlang gevoetbald bij Sparta’25 en ook een blauwe maandag bij ELI. Ruim 10 jaar geleden ben ik damestrainer geweest bij vv Nijnsel, voor een periode van 5 seizoenen. Hierna heb ik nog een jeugdelftal bij Sparta’25 mee mogen begeleiden, waarna ik samen met een vriend drie seizoenen de dames van Sparta’25 onder mijn hoede had. Al met al een erg leuke tijd en na het zien van de laatste wedstrijd van de dames van VV Mariahout, uit bij Keldonk, raakte ik opnieuw enthousiast. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met deze leuke groep samen te gaan werken en er een mooi seizoen van te gaan maken. 

Nu ik mezelf voor heb gesteld, wil ik graag dit bericht ook gebruiken om een oproep te doen; voor het dameselftal zijn we nog op zoek naar een vlagger. Lijkt het jou leuk om als vader, broer, vriend van of echte clubman iets te betekenen voor het dameselftal? Dan zou het geweldig zijn als je jezelf hiervoor aan wil melden via het bestuur!

Tot ziens bij de club.

« Terug

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign