Nieuws

01 mei 2022

Mariahout 1 wint overtuigend van Woenselse Boys

Mariahout was de bovenliggende partij en wist op cruciale momenten te scoren, waardoor de wedstrijd tegen Woenselse Boys relatief eenvoudig met 4 – 0 werd gewonnen.

Mariahout kwam goed uit de startblokken wat al binnen de 5 minuten resulteerde in de openingsgoal. Tim Barten snelde op de linkerflank zijn directe tegenstander voorbij en gaf een lage voorzet op Rob Wagemans die de bal bij de tweede binnenschoot: 1 - 0. Mariahout bleef de sterkere ploeg en kreeg een aantal corners, maar kon hier geen gevaar uit stichten. In de 21e minuut balverlies in het 16 meter gebied van Mariahout maar Tommy Knigge schoot de bal naast het doel. Mariahout gaf het initiatief uit handen en Woenselse Boys kreeg enkele kleine kansen. Een voorzet van Stan van Acht werd door Bilal Belhadj naast geschoten. De laatste 5 minuten van de eerste helft was VV Mariahout weer het sterkere team. Een schot van Tim Barten werd gered door doelman Sidney Woensdregt en Dennis Veldpaus schoot een voorzet direct op de paal. In de voorlaatste minuut van de eerste helft kopte Huib van Zutphen de bal uit een corner in de linkerbovenhoek: 2 – 0.

Direct na de rust kwam Mariahout op een 3 – 0 voorsprong: uit een corner werkte Danny van de Laar de bal uit een scrimmage over de doellijn. Enkele minuten later was Rob Wagemans dicht bij een doelpunt, maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald door een verdediger. In de 52e minuut moest doelman Tom Hagelaars ver uitkomen om een aanval van Woenselse Boys onschadelijk te maken. Uit de daaropvolgende tegenaanval zette Danny van de Laar Rob Wagemans vrij voor doel, maar zijn schot ging over. Enkele minuten later werd Dennis Veldpaus over rechts diep gestuurd. Zijn voorzet werd door Tim Barten ingeschoten maar doelman Woensdregt stompte de bal uit het doel. Mariahout controleerde de wedstrijd en kreeg in de 62e minuut een vrije trap. Joep van Hoof krulde de bal in de linker bovenhoek: 4 – 0. Enkele minuten later nam Danny van de Laar een corner van Rob Wagemans direct op de slof, maar zijn volley ging net over het doel. Vervolgens kwamen Rob Wagemans en Dennis Veldpaus vrij voor keeper Sidney Woensdregt, maar beide keren wist de doelman redding te brengen. Ook een vrije trap van Danny van de Laar werd door de doelman tot corner verwerkt. De laatste kans van de wedstrijd was voor Woenselse Boys, maar doelman Tom Hagelaars bracht redding op een kopbal uit een corner.

Volgende week zondag 8 mei speelt VV Mariahout om 14.30 de uitwedstrijd tegen Boskant.

 

« Terug

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign