Nieuws

26 mei 2021

EK Pool vv Mariahout

Eindelijk!

Na 7 jaar afwezigheid schittert het Nederlands elftal eindelijk weer op een eindronde. Om dit enthousiasme te delen en om het EK nog spannender te maken heeft VV Mariahout besloten een EK pool op te zetten. Doe ook mee en laat zien dat jij een echte voetbalkenner bent! Maak daarnaast kans op leuke prijzen!

Via onderstaande link is het mogelijk jezelf te registeren bij poules.com en je voorspellingen in te vullen. 

https://poules.com/s/C1y 

Sommige voorspellingen moeten voor 11 juni worden ingevuld, want dan begint het EK. Andere voorspellingen moeten voor de start van een ronde worden ingevuld. Uitslagen kunnen tot 1 minuut voor de wedstrijd worden ingevuld / aangepast, zodat je het hele toernooi actief bezig bent. Hier een korte handleiding m.b.t. het registeren op poules.com en het invullen van de voorspellingen.

We vragen een bijdrage van € 3,-, zodat het betaalbaar is voor iedereen. Dit bedrag kun je overmaken op: NL70 RABO 0177421592 t.n.v. T.A.L.A. Corsten o.v.v. EK Pool VV Mariahout + Je Naam. Of je doet dit bedrag in een envelop in de bus bij Freddy Vermeulen, Bernadettestraat 60 o.v.v. EK Pool VV Mariahout + Je Naam. Inschrijvingen en betalingen moeten voor 9 juni binnen zijn, anders kun je helaas niet meedingen naar de prijzen. 

Het inleggeld komt volledige ten goede van het prijzengeld. De verdeling van het prijzengeld is afhankelijk van het aantal deelnemers, dat wordt aan het begin van het toernooi bekend gemaakt. Daarnaast wordt er voor de winnaar een jack van VV Mariahout beschikbaar gesteld. En voor diegene die als laatste eindigt is er een kleine poedelprijs.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met ondergetekende via secretaris@vvmariahout.nl.


Twan Corsten

Secretaris Voetbal Vereniging Mariahout

« Terug

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign