Nieuws

29 maart 2021

Een warme douche voor alle vrijwilligers van VV Mariahout

Heb je het over voetbal, saamhorigheid en hart voor de club? Dan heb je het ongetwijfeld over Voetbalvereniging Mariahout. Ook dit weekend stond in het teken van de gele en blauwe kleuren. Niet op het veld en ook niet langs het veld. De kantine en kleedkamers bleven gesloten. Waar we de kleuren dan wél zagen?

Bij alle vrijwilligers thuis! Zij ontvingen uit handen van het bestuur allemaal een heerlijke body vol met douchegel. Die body is gekleed in, je raadt het al: het VV Mariahout tenue! Op deze manier krijgen alle betrokkenen toch het ‘clubgevoel’, zoals men had wanneer je de spelers in de douches hoort zingen en juichen na overwinning.

Dit fantastische geluid missen we al enige tijd op het sportpark. En niet alleen dit. Het voetballen wordt gemist, de vrijwilligers worden gemist, de gezelligheid wordt gemist. Ondanks dit grote gemis staat iedere vrijwilliger altijd klaar voor onze club. ‘Dat voelt goed, zeker in deze tijd waarin we weinig contact met elkaar kunnen hebben. We hebben veel enthousiaste vrijwilligers die er voor willen zorgen dat onze leden toch kunnen sporten. Hartverwarmend gewoon!’

Om al die vrijwilligers daarvoor te bedanken werd dit presentje gegeven. Met daarbij geschreven: ‘ Neem dit cadeau mee onder de douche, schraap je keel en waan je weer even op De Heibunders. Hopelijk mogen we snel weer samen zingen!’

Wij hopen dat dit heel snel weer werkelijkheid mag worden, en wensen de vrijwilligers alvast een heerlijk, warme douche toe!

« Terug

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign