Agenda

24 maart 2022

Gratis massage en diagnose van een sportblessure

Voetballen is gezond, maar soms kan deze leuke sport ook leiden tot stijve spieren of een blessure. Voor een snelle en goede genezing is een goede analyse en behandeling belangrijk. Daarom zijn wij blij dat we kunnen melden dat we de samenwerking met onze sponsor en fysiotherapeut Kemps & Rijf kunnen voortzetten. 

Vanaf donderdag 24 maart biedt Kemps & Rijf om de 14 dagen de mogelijkheid voor een massage of diagnose / behandeling van een sportblessure in de EHBO ruimte op ons sportpark. Lex Hollanders of Robin Rijf zullen van 18.00 tot 19.00 uur aanwezig zijn opde volgende dagen:

  • 24 maart
  • 7 april
  • 21 april
  • 5 mei
  • 19 mei
  • 2 juni

Michelle van den Heuvel zal wekelijks aanwezig zijn voor een sportmassage (geen diagnose). Daarnaast is er iedere maandag een GRATIS inloopspreekuur in de praktijk van Kemps & Rijf. Dit kan iedere maandagochtend van 8.00 uur tot 9.00 uur aan de Duivenakker 4 in Aarle-Rixtel of van 18.00 tot 19.00 uur aan de Molenstraat 2a in Lieshout. Dit is speciaal voor onze leden die in het weekend een (lichte) blessure oplopen. Door hiervan gebruik te maken weet je meteen wat er aan de hand is en, belangrijker nog, wat je eraan kunt doen om zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen voetballen! 

Alle spelers kunnen hier zonder afspraak gebruik van maken.Maak er gebruik van!

« Terug

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign