17 januari 2021

Voetbalquiz liet de hersens kraken

Drieëndertig teams namen zaterdagavond deel aan de eerste coronaproof voetbalquiz van v.v. Mariahout. In een tijd dat 'samen iets gezelligs doen' niet zo vanzelfsprekend is als het ooit was, zorgde de quiz onder vele mensen die v.v. Mariahout een warm hart toedragen voor, weliswaar op afstand, plezier en gezelligheid. De organisatie lag in handen van Freddy Vermeulen, Stan Brugmans, Jack van Rossum en Twan van der Linden en wie dacht de antwoorden zomaar uit zijn of haar mouw kon schudden kwam bedrogen uit. Na 70 pittige vragen en ruim twee uur quizzen werden de prijswinnaars bekend gemaakt:

1e plaats: Chersonissos (Niels Speelman, Wim van den Heuvel en Tim Leenders)
2e plaats: vv Rhode (Twan Corsten en Eric Wullems)
3e plaats: FC Bal op het dak (Luuk Leenders, Kevin Verbakel en Jochem Ketelaars)
Poedelprijs: NAAMLOOS (Zoé van Hoof, Veronique Leenders en Inge van de Ven)

De volledige uitslag van de quiz vind je hier: Uitslag Quiz

Zowel de club als de organisatie is trots op het grote aantal deelnemers.

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.