15 oktober 2020

Update Covid-19: Wedstrijden en Trainingen

Beste lid,

Helaas is het Covid-19 virus in Nederland nog niet onder controle en het aantal besmettingen neemt nog steeds toe. Daarom zijn door de overheid aanvullende maatregelen genomen, waardoor we weer verder beperkt worden in het uitoefenen van ons geliefde voetbalspel. Vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur gelden bij vv Mariahout voor in ieder geval de komende vier weken de volgende aanvullende maatregelen:

De competities voor zowel de jeugd als de senioren worden per direct voor 4 weken stilgelegd.

De jeugd mag blijven trainen. Iedereen van de O19 wordt als jeugd beschouwd.

Selectie en Dames mogen beperkt in groepjes van 4 personen blijven trainen (1,5 meter afstand). Maximaal 6 groepjes per veld en minimaal 1 trainer per 2 groepjes. Er zullen duidelijke afspraken gemaakt worden met de Corona coördinator, zodat de maatregelen goed nageleefd worden.

Onderlinge wedstrijden worden toegestaan. Er wordt een maximum gesteld aan het aantal wedstrijden dat gelijktijdig gespeeld mag worden. Afstemming vindt plaats via de Corona coördinator.

De kantine was al gesloten, vanaf nu worden de kleedlokalen en douches ook gesloten. Iedereen moet dus thuis douchen en omkleden.

Ouders, grootouders en toeschouwers hebben geen toegang tot het sportpark.

Verder blijven alle maatregelen, zoals vermeld in ons Corona Protocol, van toepassing, zie http://www.vvmariahout.nl/upload-bestanden/files/Covid-19_leden_update.pdf. Dit Protocol is ook aangepast naar aanleiding van de nieuwe maatregelen. Wij verzoeken iedereen nogmaals met klem om de maatregelen goed na te leven. We hopen dat deze maatregelen inderdaad maar voor 4 weken van kracht zijn, maar veel zal afhankelijk zijn van hoe we met de regels omgaan.

We houden jullie op de hoogte bij wijzigingen. Blijf gezond!

Met sportieve groet,

Jack van Rossum

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.