12 oktober 2020

Sponsor in the spotlights

Vandaag voor het eerst onze nieuwe rubriek 'sponsor in the spotlights'. Zowel op het veld, als op onze site en Facebook wordt er vanaf nu geregeld een sponsor 'in the spotlights' gezet om hen te bedanken voor hun steun.

We trappen onze nieuwe rubriek af met onze nieuwe sponsor YsbyBerry-De Liessentse verleiding. Voor Lieshout en omstreken is het de plek bij uitstek om te genieten van lekkere Italiaanse schepijs, heerlijke macarons of homemade chocolade. Ook kun je er terecht voor diverse soorten cadeaus. Maar wie zijn de mensen achter deze fijne zaak? Een kennismaking:

Wij zijn Berry en Karin Huygens, wonend met onze 4 kinderen op de Heuvel in Lieshout naast het gezellige Bavaria Brouwerij café. Wij zijn met YsbyBerry gevraagd als sponsor voor voetbalvereniging Mariahout. Aangezien ook vele Marianen naar Lieshout trekken om bij ons een lekker ijsje te eten willen we hier graag gehoor aan geven. Bovendien is de voetbalvereniging een vereniging die zich inzet voor velen. Hiermee dragen we ons steentje bij aan het bestaan van de verenigingen in Laarbeek.

Tevens hebben wij ook een B&B met twee kamers, onder de rook van Bavaria, B&BbyBerry. Deze wordt vaak gebruikt door de zakelijke markt, ook door Mariahoutse bedrijven. Daarnaast zijn wij bezig met het realiseren van een revalidatieverblijf (na ziekenhuisopname, ontlasting mantelzorg en/of ter overbrugging naar andere woonvorm voor de oudere inwoners van Laarbeek). Wij hopen deze eind van de maand te kunnen openen, kijk maar eens op www.tijdelijkthuislaarbeek.nl

Tot ziens voor een lekker ijsje of een overnachting byBerry.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.