Nieuws

05 oktober 2020

Mariahout - Tivoli: 3-1

In een treurige ambiance en onder lastige omstandigheden heeft Mariahout een verdiende overwinning geboekt tegen het matige Tivoli.

In de eerste 10 minuten kreeg Mariahout via Chiel van Wanrooij al enkele mogelijkheden om de score te openen. De keeper van Tivoli hield, met enig geluk, zijn doel schoon. De score werd geopend door Danny van de Laar. Hij kon een corner van Rob Wagemans vrij inkoppen omdat de keeper van Tivoli onder de bal doorging: 1-0. Mariahout bleef het veldoverwicht houden maar was in de eindfase slordig waardoor de 1-0 op het bord bleef staan tot de rust. In de tweede helft werd het spel er niet beter op. Coach Freddy Vermeulen greep in en bracht Tim Barten en Noah van Rossum binnen de lijnen voor Tom van de Bogaard en Rob Wagemans. Een hele mooie pass van linksback Joep van Hoof werd door Chiel van Wanrooij voorgegeven op David van Rossum. David omspeelde knap de keeper en maakte de bevrijdende 2-0. Mariahout dacht de wedstrijd rustig te kunnen uitspelen maar daar dacht Tivoli anders over. Tot tweemaal toe redde de goed geconcentreerd spelende Tom Hagelaars, maar op de inzet van de spits van Tivoli in de 90e minuut had hij geen antwoord: 2-1. Tivoli gooide alles op de aanval maar het was Mariahout die scoorde. Noah van Rossum omspeelde zijn directe tegenstander en gaf de bal op Dennis Veldpaus die met een mooie lob de bal over de keeper plaatste. Tim Barten wilde de goal aan Dennis geven maar was toch genoodzaakt om het laatste tikje te geven: 3-1.

Zodoende bleven de drie punten in huis, wetende dat er nog genoeg verbeterpunten te boeken zijn. Echter, slechte wedstrijden toch winnend afsluiten is ook een kwaliteit.

Komende zondag speelt Mariahout een uitwedstrijd tegen v.v. Acht uit Eindhoven. De wedstrijd start om 14:30 uur.

Opstelling Mariahout: Tom Hagelaars, Kevin Ketelaars, Sander Scheepers, Huib van Zutphen en Joep van Hoof. Tom van de Bogaard ( 60e minuut Noah van Rossum), Stijn vd Bogaard en Chiel van Wanrooij. Rob Wagemans (60e minuut Tim Barten), Danny vd Laar (80e minuut Dennis Veldpaus) en David van Rossum.

« Terug

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign