06 april 2020

Update Impact Coronavirus op VV Mariahout

Beste lid van VV Mariahout,

Zo, dat was het dan. Vanwege het Corona virus is het voetbalseizoen 2019 / 2020 met een klap tot een einde gekomen. Maar dat is niet het belangrijkste, het belangrijkste is dat deze mail jou in goede gezondheid bereikt.

Dat het voetbal nu stil ligt, betekent niet dat wij als bestuur van VV Mariahout stil zitten. Wij zijn namelijk druk bezig om te bekijken wat de impact is van deze Corona crisis op onze mooie voetbalclub. Denk hierbij aan de financiën, de geplande activiteiten, het sportpark en het volgend seizoen. Over deze zaken willen we in deze mail meer duidelijk verschaffen.

Aangezien het voetbalseizoen is afgelopen, zullen er vrijwel geen inkomsten meer zijn voor de voetbalclub. Daarom zijn we de balans aan het opmaken en aan het bekijken waar bespaard kan worden. Denk hierbij aan kosten KNVB, Gemeente, energie en abonnementen. Ook zijn we er over na aan het denken of we onze leden kunnen compenseren voor het feit dat er 3 maanden niet gevoetbald kan worden. Een eventuele compensatie wordt pas in volgend seizoen verwacht. Dat kan een eenmalige oplossing zijn in de vorm van een verlaagde contributie, maar als bestuur zitten we ook te denken aan een meer duurzame oplossing zoals LED veldverlichting. Omdat onze leden daar op lange termijn meer aan hebben.

Over de activiteiten die op de agenda staan willen we het volgende kwijt. Het Keezentoernooi wat op 3 april zou plaatsvinden is afgelast. Iedereen die al inschrijfgeld heeft betaald, krijgt het geld terug. Daarnaast hebben we besloten om ook de volgende activiteiten af te gelasten:

• Penalty Cup op 2 mei

• Seizoensafsluiting op 24 mei

• Kaderoverleg jeugd op 25 mei

• Laarbeek Cup op 1 juni

Over het Jeugdkamp (5 t/m 7 juni), de jeugdtoernooien en het Buurtvoetbal (10 t/m 13 juni) is nog geen definitieve beslissing genomen. Daarmee wordt gewacht totdat de Overheid een update geeft over de maatregelen na 28 april.

Daarnaast zijn we ook al bezig met het volgend seizoen. Denk hierbij aan de kantine, onderhoud aan de velden en het sportpark en natuurlijk de teamindeling voor volgend seizoen. Wanneer je aangegeven hebt om te stoppen, geef dat ook alstublieft door aan ledenadministratie@vvmariahout.nl, dan kan dit namelijk verwerkt worden in de ledenadministratie. Ook hebben we nog een aantal vacatures open staan voor komend seizoen, zoals; Verzorger 1ste elftal, Leider 4de elftal en Vlagger bij de Dames. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op.

Mochten er over bovenstaande mededelingen nog vragen zijn, schroom dan niet om op deze mail te reageren. Pas goed op jezelf en op een ander in deze tijd en hopelijk tot snel!

Namens het bestuur van VV Mariahout,

Twan Corsten

Secretaris VV Mariahout

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.