Nieuws

03 april 2020

Thuis trainen en skills oefenen

VTON Play

Vanwege het Corona virus is het voetbalseizoen 2019 / 2020 met een klap tot een einde gekomen. Inmiddels heeft Freddy Vermeulen al de 14 Days VV Mariahout Challenge georganiseerd, waar veel jeugdspelers met veel energie en plezier aan hebben deelgenomen. Maar helaas gaat de voetballoze periode nog lang duren, daarom willen wij jullie wijzen op de mogelijkheid om thuis trainingsoefeningen uit te voeren en skills te oefenen. Het enige wat je hiervoor moet doen is de app van VTON Play installeren en jezelf te registreren.

VTON biedt 8 weken lang, 3 keer per week een training aan op 3 niveaus. Alle trainingen zijn individueel uit te voeren. De trainingen starten op maandag 6 april, maar je kunt eventueel ook later instappen. Naar onze mening een goede manier om in beweging en fit te blijven. Hieronder volgt een korte instructie hoe je kunt deelnemen aan VTON Play.

  • Download de VTON Play app in de App Store of via Google Play
  • De eerste keer moet je jezelf registreren (links onder) en vul je je gebruikersnaam (e-mail) en wachtwoord in. Ook vul je je naam en leeftijd in.
  • Vervolgens vraagt VTON om je vereniging te selecteren: deze stap kun je overslaan
  • Voeg eventueel een profielfoto toe, je mag deze stap ook overslaan
  • Je ontvangt een e-mail ter verificatie, bevestig je profiel
  • Je kunt nu verder op de VTON Play app en kunt beginnen met je trainingen en challenges (vanaf 6 april)

Wij hopen dat jullie allemaal deelnemen aan deze huis trainingen. Je hoeft niet alle trainingen te volgen, maar het is een leuke manier om in beweging en fit te blijven. Daag elkaar uit!

Voor vragen kunnen jullie terecht op de app / website (chat). Kom je er dan nog niet uit dan kun je contact opnemen met je trainer of Freddy Vermeulen.

Veel speelplezier!

« Terug

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign