06 januari 2020

Jeroen de Louw stopt na dit seizoen als voorzitter (filmpje toegevoegd 8-1-2020)

Tijdens zijn openingswoord heeft onze voorzitter Jeroen de Louw zijn afscheid aangekondigd. In zijn speech geeft Jeroen een toelichting. Voor degenen die niet aanwezig waren hebben we hieronder de toelichting van Jeroen geplaatst.

Sinds 2008 ben ik voorzitter van deze mooie club. Ik zit nu in mijn laatste jaar van mijn vierde termijn en heb besloten om na deze termijn te gaan stoppen als voorzitter. Dit besluit is niet over 1 nacht ijs gegaan want we hebben een erg leuk, gezellig én goed functionerend kader. Wat mij betreft is dit toch het juiste moment. In de afgelopen 12 jaren zijn er door ons allen ontzettend veel stappen gezet die ervoor gezorgd hebben dat er een geweldige club staat. Ik schets kort een aantal ontwikkelingen: In 2008, hadden we een dikke 400 leden, nu bijna 500. De Besprekingsruimte, materialenhok en de serre zijn aangebouwd. We hebben het 60-jarig jubileum gevierd. Er zijn Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan trouwe betekenisvolle leden van onze club. De Mariaan van het jaar is in het leven geroepen. De keuken en de kantine zijn gigantisch opgepimpt en vernieuwd en helemaal up-to-date. Voor de kinderen zijn er door de club een speeltuintje en een pannakooi geplaatst. Heel Mariahout heeft genoten van de voetbalplaatjesactie van de Jumbo. Alle reclameborden zijn van duurzaam materiaal en zijn duurzaam bevestigd. De samenwerking tussen de voetbalverenigingen in Laarbeek is erg goed te noemen en dat geldt ook voor de samenwerking met de andere gebruikers van het sportpark zijnde de korfbalclub en de jeu-de-boules club. We hebben zonnepanelen geplaatst die ervoor zorgen dat er fors bespaard wordt op onze energiekosten. De organisatie staat goed. We hebben een apart jeugdbestuur met een Voetbaltechnische commissie en de taken binnen het hoofdbestuur zijn goed belegd. Beide besturen zijn in die afgelopen 12 jaar nagenoeg geheel opnieuw samengesteld en we hebben commissies gevormd die belangrijke taken uit handen nemen van het bestuur. En bovenal hebben we samen georganiseerd dat er wekelijks heel veel volwassenen en kinderen genieten van de voetbalsport.

Ik kijk met heel veel plezier terug op een hele mooie ontwikkeling van de club. Maar de club moet vooruit kijken en een nieuwe voorzitter zorgt weer voor nieuwe frisse ideeën. Ik ga, samen met het bestuur, zoeken naar een geschikte opvolger en die zal er zeker zijn. Ik ben echter nog niet weg en maak met veel inzet mijn laatste jaar af. Rest mij nog om als eerste mijn gezin te bedanken voor de ruimte die ik heb gekregen en ten tweede jullie allemaal voor het vertrouwen wat ik al die tijd van jullie heb gehad, bedankt voor jullie aandacht!

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio