Nieuws

24 november 2019

Teun Steenbakkers en Stefan Leenders winnen 1e editie van het V.V. Mariahout Keezentoernooi van seizoen 2019-2020 na ongemeen spannende ontknoping!

Vrijdag 22 november was de 1e editie van het V.V. Mariahout Keezentoernooi en dit beloofde meteen een gedenkwaardige avond te worden. Deze avond waren 20 teams van 2 personen naar de kantine van V.V. Mariahout gekomen om te strijden voor de 1e editie van seizoen 2019/2020. Het mooie aan deze avond was de diversiteit aan deelnemers. Zo was de jongste deelnemer 18 jaar oud en de oudste maar liefst 80 lentes jong!

Om 20.15u werd afgetrapt met de eerste ronde en na 3 rondes was er een welverdiende pauze.Tijdens de pauze werd de eerste tussenstand gepresenteerd en bovenste 13 teams stonden maar een paar punten van elkaar verwijdert, waardoor bijna iedereen nog kans maakte op de eindoverwinning. Na de 4e ronde stonden Mieke en Diny van den Heuvel aan kop en bij winst van de 5e ronde zouden zij de hoofdprijs mee naar huis nemen. Achter hen stonden 3 teams met een gelijk aantal punten. Helaas voor Mieke en Diny wisten ze de 5e en laatste ronde niet winnend af te sluiten, wat de 3 teams achter hen wel lukte. Dit betekende dat er drie teams waren die op een gelijk aantal punten waren geëindigd na de 5 rondes te hebben gespeeld. Om toch tot een top 3 te komen, hebben zij onderling nog 1 ronde gespeeld om te bepalen welke teams er op de hoogste en op de laagste trede van het podium kwamen te staan. Uiteindelijk bleken Teun en Stefan hierin de sterkste en mochten zijn de hoofdprijs in ontvangst nemen. Nummer 2 zijn Jochem Ketelaars en Stijn van de Bogaard, nummer 3 Tessa van de Broek en Michelle van den Heuvel.

Gedurende ronde 4 en 5 hebben we een extra dimensie toegevoegd door degenen die als eerste een spel gewonnen hebben te trakteren op een consumptie. Ineens bleek dat Michel en Luuk Leenders toch een beetje talent hebben in Keezen, want ze wisten zowel ronde 4 als rond 5 als eerste de pionnen binnen te krijgen! Al met al een zeer gezellige en geslaagde 1e editie van het V.V. Mariahout Keezentoernooi!

Vrijdag 17 januari 2020 zal de 2e editie plaatsvinden. Inschrijven is nog mogelijk in de kantine of via activiteiten@vvmariahout.nl. De inschrijfkosten zijn €5,- per team, bestaande uit 2 personen.

« Terug

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign