Nieuws

28 oktober 2019

Mariahout verliest bij Rood-Wit ‘62

Evenals in de laatst gespeelde wedstrijd heeft Mariahout in een duel wederom vijf tegendoelpunten moeten incasseren. Na een goede start waren het de Rood-Witten uit Helmond die terecht de drie punten in eigen huis hielden.

De beginfase van de wedstrijd was voor Mariahout. In de tiende minuut was er na een corner een mooie kopbal van Sander Scheepers. Zijn inzet trof echter geen doel. Direct daarna een afstandsschot van Tom van den Bogaard waarbij de keeper van Rood-Wit ’62 uitstekend redding bracht. Weer twee minuten later, nog altijd in het eerste kwartier,  ging een schot van Tim Barten net naast het doel. Na een kwart wedstrijd zeilde een prachtig schot van wederom Tim Barten in het zijnet. In de eerste fase van de wedstrijd was het wachten op een voorsprong voor Mariahout en die volgde in minuut 25. De keeper van Rood-Wit ’62 kreeg een voorzet van Rob Wagemans niet onder controle, waarna Tim Barten beheerst de 0-1 binnentikte. Lang kon Mariahout niet genieten van de voorsprong, want amper vijf minuten later stond het weer gelijk. Roel Merkx kon scoren na zwak uitverdedigen van Huib van Zutphen. De druk op het Mariahoutse doel werd steeds groter en na een mooie aanval zorgde wederom Roel Merkx voor de 2-1. Goed keeperswerk van Mariahout-keeper Tom Hagelaars zorgde ervoor dat Mariahout niet met een nog grotere achterstand de rust in ging.

Direct na de thee verzilverde Mo Ameziane een strafschop en werd het 3-1 voor de thuisploeg. De thuisploeg had de volledige regie over de wedstrijd en nadat in minuut 70 een afstandsschot eerst nog op de lat belandde, tekende Roy van Turnhout vlak daarna voor de 4-1. Vlak voor tijd bepaalde Ezzo Sabbah met een goed uitgespeelde counter de eindstand op 5-1.

Zondag 3 november treft Mariahout koploper HVV uit Helmond. De wedstrijd begint om 14:00 uur

« Terug

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign