Nieuws

10 september 2023

Eerste elftal VV Mariahout dankt sponsoren en klusploeg

De klusploeg en onze hoofdsponsoren zorgen er voor dat het vaandelteam, en de andere teams, iedere week op een fraai sportpark en met mooie tenues hun wedstrijden kunnen spelen. Reden om deze mensen eens in het zonnetje te zetten.

Voor aanvang van de bekerwedstrijd tegen Keldonk werden de hoofdsponsoren en de leden van de klusploeg met hun echtgenoten uitgenodigd voor een lunch. De lunch werd ter beschikking gesteld door VV Mariahout en de bediening werd verzorgd door de spelers en technische staf van het 1e elftal. Op deze wijze willen het bestuur en de spelers hun dankbaarheid tonen aan de klusploeg en de hoofdponsoren.

De klusploeg is iedere maandag en vrijdag aanwezig op het sportpark. Ze ruimen het sportpark op, waarbij het afval netjes gesorteerd wordt, en zorgen dat de velden en de accommodatie er picobello uitzien. Ze zorgen er voor dat de materialen in orde zijn, en staan altijd klaar voor de nodige klussen die uitgevoerd moeten worden. Zo hebben ze bijvoorbeeld in de zomervakantie weer alle banken van de tribune van een nieuw lakje voorzien.

De hoofdsponsoren Vakgarage Auto Corsten en Harold Vereijken Gereedschap en Verhuur zijn al vele jaren de hoofdsponsor van onze vereniging. Door hun financiële bijdrage zijn we in staat om bijvoorbeeld de tenues, trainingspakken, tassen en jassen voor de selectie aan te kopen. Voor aanvang van de lunch zijn de nieuwe teamfoto’s met de sponsoren genomen.

Het was een geslaagde dag, mede door de spectaculaire winst van Mariahout 1, en wij willen langs deze weg nogmaals onze dank uitspreken. We hopen dat we nog lange tijd gebruik kunnen maken van de diensten van de klusploeg en samen kunnen werken met onze trouwe hoofdsponsoren.

Bestuur VV Mariahout

« Terug

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign