Nieuws

14 mei 2023

Feller Essche Boys troeft Mariahout 1 af en wint met 3 - 0

VV Mariahout en haar supporters reisden op deze zonnige zondag af naar Esch. Mariahout was al zeker van de derde plaats op de ranglijst, maar tegenstander Essche Boys was nog niet veilig. Dit was terug te zien in het spelbeeld, waarbij Mariahout zich liet aftroeven door een fellere tegenstander. De wedstrijd werd terecht door Essche Boys met 3 – 0 gewonnen.

In de beginfase ging de wedstrijd gelijk op, zonder grote kansen. Na 11 minuten speelde Luuk Wolfs eenvoudig 2 tegenstanders uit op de achterlijn en legde de bal panklaar voor op Jasper Vorstenbosch, die vrij voor goal kon aannemen en binnentikken: 1 – 0. Mariahout antwoordde direct, maar het schot van Tim Barten werd door doelman Bart Spooren over getikt. Aan de andere kant bracht doelman Tom Hagelaars redding op een kopbal van Lars van Wanrooij uit een corner. De verdediging van Mariahout kreeg in de eerste helft weinig grip op de snelle aanvallers Wolfs en van Wanrooij. In de 24e minuut viel een lange bal van achteruit perfect voor de voeten van Luuk Wolfs. Wolfs liet Huib van Zutphen en Joep van Hoof zijn hielen zien en scoorde beheerst de 2 – 0. In de slotfase van de eerste helft schoot Wolfs nog hard voorlangs, en kopte Lars van Wanrooij de bal op de lat.

Na de rust begon Mariahout iets beter aan de wedstrijd, maar 2 kopballen van Huib van Zutphen misten de juiste richting. De scheidsrechter nam in deze fase enkele dubieuze beslissingen, waarna David van Rossum en Tom van Hoof een onnodige gele kaart kregen voor praten. De wedstrijd kabbelde voort, zonder grote kansen voor beide doelen. In de 77e minuut probeerde Tim Barten met een boogbal te scoren, maar doelman Spooren tikte de bal over het doel. Enkele minuten later speelde doelman Bart Spooren een lange bal naar voren. Sander Scheepers kopte de bal ongelukkig tegen tegenstander Willem Heijnen die hierdoor vrij op doel kon doorlopen en beheerst afronden: 3 – 0. In de slotfase kregen Heijnen en Lars van Wanrooij nog kansen, maar doelman Hagelaars wist redding te brengen.

Aanstaande zondag speelt Mariahout de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Boskant. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur, omdat alle wedstrijden tegelijk moeten beginnen. Na de wedstrijd zal de seizoensafsluiting worden gevierd, zie voor meer informatie elders op onze website. We hopen op een grote opkomst.

« Terug

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign