09 december 2022

Jeroen de Louw gehuldigd als Erelid VV Mariahout

Tijdens een drukbezochte en gezellige kaderavond van voetbalvereniging Mariahout werd oud voorzitter Jeroen de Louw benoemd tot Erelid.

Ieder jaar organiseert VV Mariahout een kaderavond, een bedankavond voor al haar vrijwilligers en sponsoren. Vanwege corona kon dit de laatste 2 jaar niet doorgaan en ook dit jaar dreigde de WK wedstrijd van Nederland roet in het eten te gooien. Maar de organisatie, bestaande uit Jorlan van Hoof en Twan van der Linden, wist het programma nog op tijd aan te passen, zodat de kaderavond dit jaar wel door kon gaan. Met circa 125 bezoekers werd het wederom een drukbezochte avond.

Na de WK-wedstrijd, met helaas een negatieve uitslag voor Nederland, dankte voorzitter Jack van Rossum alle vrijwilligers en sponsoren, en sprak de hoop uit nog lange tijd van hun diensten gebruik te mogen maken. Daarna werd de totaal verraste oud voorzitter Jeroen de Louw naar voren geroepen. Na 5 jaar actief te zijn geweest als jeugdtrainer is Jeroen in 2008 begonnen als voorzitter van VV Mariahout. Hij heeft deze functie 12 jaar bekleed. Jeroen  heeft dit met veel enthousiasme en inzet gedaan, en samen met het Bestuur de nodige zaken gerealiseerd.

In de periode dat Jeroen voorzitter was is het ledenaantal gestegen, zijn er enkele ruimtes bijgebouwd en is de kantine volledig vernieuwd. Van de aanbouw van de serre hebben vele voetballiefhebbers wekelijks plezier. Het 60-jarig jubileum is groots gevierd en iedereen heeft kunnen genieten van de voetbalplaatjes actie van de Jumbo. Ook is de samenwerking met de andere voetbalverenigingen in Laarbeek verbeterd en is Laarbeek Verenigt opgericht. In 2019 zijn zonnepanelen geplaatst die ervoor zorgen dat de vereniging fors bespaart op energiekosten. Ten slotte is onder zijn leiding de organisatie van de club verbeterd door taken beter te verdelen en commissies aan te stellen.

Vanwege deze staat van dienst heeft het Bestuur besloten om Jeroen te benoemen tot Erelid van VV Mariahout. Jeroen werd bedankt met een diner bon en een gratis lidmaatschap voor het leven. Tevens zal een foto van Jeroen worden toegevoegd aan de “wall of fame” met alle Ereleden.

Jeroen was zeer vereerd met deze benoeming. Hij sprak zijn dank uit en wenste het Bestuur, en met name de huidige voorzitter, veel succes. Hij gaf aan trots te zijn dat zijn foto naast de foto van zijn vader mag komen op de “wall of fame”. Jeroen is nu het 15e Erelid in de ruim 70-jarige historie van VV Mariahout.

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.