09 december 2022

Mariaan 2022: Sander Scheepers

Tijdens een drukbezochte en gezellige kaderavond van voetbalvereniging Mariahout werd Sander Scheepers uitgeroepen tot de Mariaan van 2022. De Mariaan van het jaar, een vrijwilliger in hart en nieren, iemand die opstaat met de club en naar bed gaat met de club, betrokken, geel-blauw bloed, partijdig, altijd klaarstaan; dat is de Mariaan van het jaar.

Sander is zijn je vrijwilligerswerk voor VV Mariahout in 2009, het jaar dat hij overging naar de senioren, begonnen als leider van de D1. Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn vader. Sander heeft vele teams getraind, en was vaak iedere week 6 dagen op het voetbalveld te vinden. Op dit moment traint Sander de O17 (kampioen geworden) en is nog steeds 4 dagen per week actief op het voetbalveld. Sander is ook speler van Mariahout 1, en veel van zijn huidige teamgenoten in het vaandelteam heeft hij zelf opgeleid in de jeugd.

Sander, geweldig wat je voor onze vereniging gedaan hebt en doet, en gefeliciteerd met de titel Mariaan 2022! VV Mariahout hoopt nog vele jaren van jouw diensten gebruik te mogen maken.

Bestuur VV Mariahout

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.