24 oktober 2022

In memoriam Theo de Beer

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat ons Erelid Theo de Beer op 86-jarige leeftijd is overleden.

Theo was 58 jaar lid van onze vereniging en heeft in die periode veel betekend voor VV Mariahout. Theo was begonnen als voetballer en trad in 1970 toe tot het bestuur. Deze bestuursfunctie heeft hij maar liefst 41 jaar vervuld. Vanwege zijn grote verdienste is Theo in 2001 benoemd tot Erelid van VV Mariahout. Bij zijn afscheid van het bestuur is Theo Koninklijk onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en heeft hij de vrijwilligerspenning van de gemeente Laarbeek ontvangen.

Naast zijn bestuursfunctie heeft Theo zich ook als vrijwilliger ingezet voor de klusploeg. Tot kort voor zijn dood was Theo nog regelmatig toeschouwer bij wedstrijden van ons vaandelteam.

In Theo verliezen wij een bekwaam bestuurslid, een gedreven vrijwilliger en een trouwe supporter. Een man met liefde voor VV Mariahout.

De afscheidsdienst is op vrijdag 28 oktober om 10.30 uur bij de Groof Uitvaartverzorging in Beek en Donk. Iedereen is welkom bij deze afscheidsdienst.

Wij wensen familie de Beer veel sterkte toe met dit grote verlies.

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.