24 oktober 2022

JO17 Herfstkampioen!

De laatste competitiewedstrijd stond dit weekend op het programma voor koploper JO-17 van VV Mariahout (onder leiding van Sander Scheepers) en hekkensluiter Udi 19.

Voor de jongens uit Mariahout zou een overwinning leiden tot het behalen van het herfstkampioenschap. Gevolgd door enthousiaste ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s reisden de mannen naar Uden.

De intenties om vandaag kampioen te worden waren meteen zichtbaar. Al binnen vijf minuten stond de 0 - 1 op het scorebord door een mooie treffer van Nick Maas. Zijn neef Rens Maas scoorde niet veel later de 0 - 2. Onder de heerlijke herfstzon bleven de mannen in een ontspannen sfeer voetballen op zoek naar het juiste moment om toe te slaan. Via het bovenbeen van Ruud Vogels werd de derde goal gemaakt. Niet veel later maakte Nick Maas zijn tweede goal en werd met vier doelpunten voorsprong de rust ingegaan.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde en werden ook vier treffers gemaakt. Zowel Nick Maas (5e treffer) als Ruud Vogels (zesde en zevende treffer) konden beide een hattrick op een naam schrijven. In de slotfase scoorde Sten Gilsing het laatste doelpunt.

Zo eindige de kampioenswedstrijd in een ruime overwinning. Naast 8 doelpunten is ook de ‘nul’ gehouden. De verdediging deed haar werk en keeper Jort Vogels bewaakte zijn goal uitstekend.

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.