Nieuws

02 september 2022

Sponsor in the Spotlights: Bouwbedrijf Gerard van Eijndhoven

Aanstaande zondag is de seizoensopenig en de opening van de nieuwe kleedlokalen en bestuurskamer. De eerste sponsor in the spotlight van het nieuwe seizoen heeft een groot aandeel gehad in de realisatie van de nieuwbouw.

Bouwbedrijf van Eijndhoven is een gerenommeerd bedrijf dat al sinds 1987 gespecialiseerd is in nieuwbouw, restauratie en verbouw. Vooral in Laarbeek en omgeving hebben wij al vele projecten mogen realiseren, van woningen en bedrijfspanden tot loodsen en boerderijen. Vooral particuliere nieuwbouw is de laatste jaren ons terrein geweest.

Wij beschouwen de wens en visie van de klant als de fundering van het hele project, zodat men er zeker van kan zijn dat het eindresultaat perfect aansluit op datgene wat men ons in een eerste gesprek heeft verteld. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een visie op een originele en speelse manier integreren in de locatie of het landschap waar het project zal worden gebouwd. Uiteraard wordt ook de functionaliteit hierbij niet uit het oog verloren. Dit alles heeft ons in de afgelopen jaren al een grote en dankbare klantenkring opgeleverd.

Dus heb je bouwplannen en zoek je daarbij een partner die weet van aanpakken, neem dan vooral eens contact op met Bouwbedrijf van Eijndhoven. Wij luisteren goed en bouwen met plezier!

Met vriendelijke groet, Gerard van Eijndhoven

www.bouwbedrijfvaneijndhoven.nl

« Terug

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign