28 augustus 2022

Opening nieuwe kleedlokalen

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om de accommodatie op Sportpark De Heibunders uit te breiden met twee nieuwe kleedlokalen en een bestuurskamer. De nieuwe kleedlokalen zullen gebruikt worden door VV Mariahout. KV Flamingo’s zal twee kleedlokalen van de voetbalvereniging overnemen. Een topprestatie is door vrijwilligers en lokale bedrijven geleverd. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat wat mede dankzij hun hulp tot stand is gekomen.

Wij willen de opening van de nieuwe kleedlokalen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De kleedlokalen zullen op zondag 4 september om 12.00 uur worden geopend door wethouder Monika Slaets. Wij nodigen iedereen uit om de officiële ingebruikname bij te wonen. Na de opening is er gelegenheid om de nieuwbouw te bezichtigen en samen het glas te heffen.

De opening is op dezelfde dag als onze jaarlijkse Seizoensopening, die ook dit jaar weer gezamenlijk wordt georganiseerd door de jeugdafdeling van Korfbalvereniging Flamingo’s en VV Mariahout. Tijdens de Seizoensopening zullen alle jeugdteams van beide verenigingen, samen met de begeleiders en sponsoren, worden gepresenteerd. De Seizoensopening begint om 11.00 uur.

Graag tot ziens op zondag 4 september op Sportpark de Heibunders!

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.