26 mei 2022

In memoriam Theo Spierings

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat oud trainer van VV Mariahout Theo Spierings is overleden. Theo Spierings is 5 jaar trainer geweest van Mariahout 1, waarbij hij zich kenmerkte als een fanatieke trainer die betrokken was bij de spelers en de vereniging. Hij was ook de trainer van het kampioenselftal van Mariahout 1 in 1994. Theo heeft daarnaast nog vele clubs in de regio getraind.

Het afscheid van Theo Spierings is maandag a.s. om 10:30 uur bij de Groof in Beek en Donk. Iedereen die graag afscheid wil nemen van Theo is van harte welkom.

We danken Theo wat hij voor onze club heeft gedaan en wensen alle nabestaanden heel veel sterkte!

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.