02 mei 2022

EVEN VOORSTELLEN

Hallo,

enkele weken geleden ben ik begonnen met het overnemen van de secretaris taken van Twan Corsten. Omdat velen mij nog niet kennen, wil ik mijn graag even voorstellen.

Mijn naam is René Berendsen, 55 jaar en getrouwd met Emma. We hebben samen drie volwassen kinderen. Ik werk bij TÜV Nederland als manager audit en training. Ik ben geboren en getogen in Arnhem en heb jarenlang in de omgeving van Arnhem gewoond. Sinds 2,5 jaar wonen wij in het mooie Mariahout.

IK heb zo'n 35 jaar gevoetbald bij 4 clubs: Wivos (later gefuseerd tot Elsweide), de jeugdopleiding van Vitesse, Shoreham FC (Engeland) en sc Westervoort. Bij de laatste club heb ik tevens allerlei vrijwilligersfuncties vervuld omdat mijn jongste dochter en mijn zoon daar voetbalden. Ik ben er naast trainer, leider, scheids- en grensrechter ook 6 jaar voorzitter van het jeugdbestuur geweest. Daarnaast ben ik ook 6 jaar voorzitter geweest van een Taekwondo vereniging in Arnhem en Nijmegen.

Tot nu toe ben ik coördinator van de consuls op zaterdag en heb dus al kennis gemaakt met deze en gene. Ik vind het leuk om mijn steentje bij te dragen aan VV Mariahout en hoop daarbij nog meer van jullie te leren kennen. We zien elkaar hopelijk snel eens op de club!

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.