21 september 2021

Sponsor in the Spotlights: Vermeulen Verzekeringen

'Het voelt best een beetje raar om zelf als sponsor in the spotlights te komen', zegt Twan Vermeulen. Begrijpelijk, maar wel dik verdiend als je het ons vraagt. Want naast sponsor van de voetbalclub is Twan ook actief binnen onze sponsorcommissie. Met zijn hand-en-spandiensten regelt hij verschillende zaken voor onze sponsors en voetbalvereniging. Dit is dus het minste wat we voor Twan terug kunnen doen.

‘Onze Twan’, wie kent hem niet? Geboren en getogen Mariahoutenaar. Al jaren samen met Esther en trots op zijn kroost Kris, Sjors en Jesse. Elke zaterdagochtend is hij te vinden op het voetbalveld als assistent trainer van de JO8-2. Daar brengt hij met plezier de jongste jeugdspelers alle voetbalskills bij, de welbekende ‘kneepjes van het vak’ die hij tijdens zijn eigen voetbalcarrière opgedaan heeft.

Die kneepjes van het vak zijn ook buiten het sportpark duidelijk zichtbaar. Sinds 2013 is Twan eigenaar van zijn verzekeringskantoor Vermeulen Verzekeringen. Daar bemiddelt hij in verzekeringen en hypotheken. Met succes! Zijn naam wordt veel genoemd, in Laarbeek maar ook ver daarbuiten. En sinds enkele weken is zijn bedrijf ook duidelijk zichtbaar in Mariahout: het nieuwe kantoor aan de Mariastraat op nummer 45 is bijna klaar! Komende periode ben je daar van harte welkom om samen een kop koffie te drinken, loop gerust eens binnen!

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.