Nieuws

12 juli 2021

EK pool VV Mariahout EINDSTAND!

Football is not going home, Football is going to Rome!

Wat een ontknoping van het EK! Van de wissel van Malen naar de wissels van Sancho en Rashford, alle drie zijn enigszins ongelukkig uitgepakt op zijn zachts gezegd. 

Net zo spannend als het EK was de ontknoping van de EK pool van VV Mariahout. Want tot de laatste trap van Saka was het ongemeen spannend. Wanneer 'The Three Lions' eindelijk af hadden gerekend met 'de vloek van 66' en hun penaltytrauma was het niet de keizer van Rome die met de winst naar huis was gegaan, maar juist waterpolo specialist Leon Seuren uit het pittoreske Meterik.

Alle prijswinaars zijn inmiddels uitbetaald! Verder rest mij niets meer dan alle deelnemers te bedenken voor hun deelname en hopelijk kwalificeren we 'ons' voor het WK in Qatar, zodat er weer een mooie pool kan worden opgezet. Overigens kunnen sollicitaties, begeleid met een pakkende motivatiebrief, voor het bondscoachschap opgestuurd worden naar secretaris@vvmariahout.nl. Dan zorgt ondergetekende ervoor dat ze bij de juiste man van de KNVB terecht komen.

Met sportieve groet, Twan Corsten

« Terug

Copyright © 2008 - 2022 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign