05 juli 2021

EK pool VV Mariahout TUSSENSTAND!

Beste Leden,

Onze Denzell's, Frenkies en Donyell's liggen al te lurken aan cocktails op de Mediteraanse stranden en de 'poule des doods' is deces, tod et muerte... Terwijl het EK nog in volle gang is!

Wordt Engeland de eerste EK winnaar worden zonder tegengoal? Of gaat Kasper Schmeicel voor een unieke vader / zoon winst zorgen? Gaat Italie het EK winnen na het WK te hebben gemist (net als o.a. Griekenland en Nederland)? Of is het toch Spanje dat voor een recordtitel gaat zorgen?

Ook de EK pool van VV Mariahout is nog in volle gang. Jeugdige overmoed van Krijn de Beer heeft ervoor gezorgd dat hij af is gezakt naar een 6de plaats. De koppositie is over genomen door Francesco Totti, die ook in de kantine pretendeert er verstand van te hebben. De keizer van Rome wordt op de voet gevolgd door Stan Brugmans, die een voorbeeld heeft genomen aan de nieuwe generatie laptop trainers. De rest van het veld, aangevoerd door Niek van Uden, volgt op respectabele afstand. Overigens is er in de top 10 nog een interessante strijd gaande in huize v/d Linden, getuige de noteringen van Twan(nie) en MAC.

O ja, vergeet niet om de resterende voorspellingen in te vullen!

Met sportieve groet,

Twan Corsten

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.