24 juni 2021

Seizoen 2020-2021: Terugblikken en vooruitkijken

Beste jeugdleden, vrijwilligers en ouders,

Seizoen 2020-2021 gaat in de boeken als een seizoen met nauwelijks competitiewedstrijden en waarin het clubleven grotendeels heeft stil gelegen. In dit schrijven kijk ik, in mijn rol als voorzitter, terug op afgelopen jaar maar ook vooruit.

Allereerst de stopzetting van de competities. Spijtig, maar zondermeer de correcte beslissing. Gelukkig heeft het merendeel van de jeugd kunnen blijven trainen. Voor spelers, trainers en begeleiders is het spelen van competitiewedstrijden de spreekwoordelijk ‘kers op de taart’. Wat hebben we dit met z’n allen gemist afgelopen seizoen! Gelukkig hebben we het seizoen kunnen afsluiten met een aantal regiowedstrijden, waardoor het competitie-element weer even geproefd kon worden.

Ik ben hoopvol en positief gestemd en heb er alle vertrouwen in dat we weer van onze jeugd en de voetbalsport kunnen gaan genieten vanaf september.

De voorbereidingen voor een nieuw seizoen zijn in gang gezet. De teamindelingen zijn bekend. Er zijn nog vacatures voor trainers, leiders en scheidsrechters. Mocht jij iemand kennen die een vacature zou kunnen vervullen of heb je zelf interesse, neem dan zeker contact met me op.

Op zondag 5 september staat de seizoensopening gepland. Zet deze datum alvast in je agenda. Nadere informatie over deze dag zal volgen. Ik kijk er naar uit deze dag samen met jullie een nieuw sportief seizoen in te luiden!

Afsluitend wil ik via deze weg iedereen hartelijk bedanken die zich wederom voor de club ingezet heeft, ieder op zijn of haar specifieke domein.

Rest mij iedereen een goede gezondheid en fijne vakantie toe te wensen. Tot 5 september!

Maarten Vogels

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.