24 juni 2021

EK pool VV Mariahout TUSSENSTAND!

Beste leden,

De groepswedstrijden zijn achter de rug en Nederland is overtuigend door naar de 1/8 finale! Sommige teams hadden daar wat meer moeite mee en hadden weer eens de laatste minuten nodig... Nadat alle wiskundige modellen zijn bekeken en doorgerekend is Tsjechie uit de koker gerold als volgende tegenstander van Oranje! Deze wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 27 juni om klokslag 18.00 in het zonovergroten Boedapest.

De EK pool van VV Mariahout heeft momenteel een uiterst jonge koploper, namelijk Krijn de Beer. Zo jong en dan al meer verstand van voetbal dan zijn vader en opa. Hij wordt op de voet gevolgd door Stan Brugmans, die waarschijnlijk dezelfde wiskundige modellen heeft gebruikt als bij de plaatsing voor de 1/8 finales. Daarachter vinden we 2 bekende voetballers, namelijk Arnold Kruijswijk en de keizer van Rome Totti10. De top 5 wordt gecompleteerd door een hele rits aan deelnemers, waaronder de eerste dame Nikki van Hoof en ook het bestuur is vertegenwoordig in de persoon van Riny. Rob Franke zal in de laatste minuten nog wat Duitse capriolen moeten gaan uithalen om zijn huidige laatste positie te gaan verbeteren.

Nog een laatste oproep aan alle deelnemers, vergeet niet voor zaterdag 26 juni 18.00 de voorspellingen voor de 1/8 fnales in te vullen!

Met sportieve groet,

Twan Corsten

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.