20 juni 2021

Afsluiting seizoen

Het bijzondere seizoen 2020 - 2021 zal deze week worden afgesloten. Donderdag 24 juni is de laatste training, en na afloop is de kantine nog één keer geopend voor de sporters.

Op zaterdag 26 juni spelen de jeugdteams hun laatste competitiewedstrijd in de Regiocup. De kinderen worden na afloop van deze wedstrijd getrakteerd op een frietje en een drankje. Door de versoepelingen zijn gelukkig ook de ouders weer welkom op ons sportpark. Dit is de eerste keer sinds lange tijd, wat natuurlijk heel fijn is, maar wij vragen iedereen wel om de nog geldende afstandsregel na te leven.

Wij wensen alle spelers, vrijwilligers en supporters een fijne vakantie toe, en hopen jullie bij de start van het nieuwe seizoen weer allemaal op ons sportpark te mogen begroeten.

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.