14 juni 2021

EK pool VV Mariahout

Beste leden,

Na de openingswedstrijd op vrijdag is ook de eerste overwinning van de Oranje Leeuwen een feit!

En daarmee is ook de inschrijving voor de EK pool van VV Mariahout gesloten. Er hebben zich maar liefst 73 deelnemers ingeschreven, waaronder zelfs enkele prominente voetballers zoals; Anthony Lurling, Lucas Pratto, Ramon Zomer, Arnold Kruijswijk en de grootste van allemaal Nwankwo Kanu.

Maar momenteel weet onze eigen Tom v/d Bogaard deze voetballers de spreekwoordelijke loef af te steken met zijn voetbalkennis. Want na het eerste weekend staat hij bovenaan op de voet gevolgd door MAC v/d Linden (Dit is Mary-Anne en niet Twan ;). Het podium wordt gecompleteerd door Thijs van Wanrooij en Tom van Hoof.

Veel succes eenieder!

Twan Corsten

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.