02 juni 2021

Versoepelingen corona maatregelen en Regiocup voor jeugd van start!

Niet verwacht toch nog gekomen! Vanaf 5 juni zijn er gelukkig versoepelingen vanuit de overheid en RIVM aangekondigd. Hierdoor kunnen er weer wedstrijden worden gespeeld en kan ieder lid van onze vereniging weer trainen vanaf 5 juni.

Regiocup

Als gevolg van de versoepeling kan de jeugd onder 18 jaar weer wedstrijden tegen andere verenigingen gaan spelen. De KNVB heeft hier snel op ingespeeld door een Regiocup te organiseren. Dit betekent dat de jeugdteams in de maand juni nog 4 wedstrijden kunnen spelen tegen regionale teams. VV Mariahout is ontzettend blij dat dit weer mogelijk is, en wil de jeugdspelers graag de mogelijkheid geven om hieraan mee te doen. Alle jeugdteams met uitzondering van JO19 & de Mariaantjes kunnen hierdoor de komende vier zaterdagen weer wedstrijden gaan spelen. Het programma, de tijden, etc. worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt en gecommuniceerd via onze website en de leiders. Ook het rijdschema wordt via de leiders doorgegeven.

Trainingen

Vanaf zaterdag 5 juni mogen ook spelers ouder dan 27 jaar weer trainen, zonder rekening te houden met de 1,5 meter afstandregel. Wij willen vanaf deze datum alle teams weer de mogelijkheid bieden om weer te trainen. Dit kan weer op de standaard avond, maar ook trainingen in het weekend zijn in bepaalde gevallen mogelijk. Om dit mogelijk te maken en goed af te stemmen moet dit wel uiterlijk de voorafgaande donderdag gemeld worden bij het bestuur.

Kleedlokalen, douches en kantine weer open

Door de versoepeling mogen ook de kleedlokalen en douches weer gebruikt worden. De spelers mogen dus weer douchen, we hebben de nodige maatregelen genomen dat dit weer kan. Ook de kantine en het terras zijn weer open voor de spelers, begeleiders en chauffeurs. Hiervoor gelden nog wel de nodige restricties, zie hiervoor het corona protocol op onze website klik hier. Hier vind je ook de andere maatregelen die nog van toepassing zijn. Publiek is helaas nog niet toegestaan.

Wij zijn ontzettend blij met de versoepelingen, waardoor weer meer activiteiten op ons sportpark mogelijk zijn. We hebben wel het dringend verzoek om de maatregelen goed in acht te nemen.

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.