Nieuws

26 mei 2021

VV Mariahout maakt zich op voor het nieuwe seizoen

Een terugblik op het seizoen 2020 - 2021 zorgt voor gemengde gevoelens bij Voetbalvereniging Mariahout. Een ingetogen seizoensopening, geen volledige voetbalcompetitie, geen Regiocup, bijna niet samenkomen in de kantine en als afsluiter ook geen Buurtvoetbaltoernooi en jeugdkamp. Dit is voor alle actieve leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren zeer spijtig. De club had hen dit zo graag aan willen bieden. 

Gelukkig waren er ook mooie momenten zoals de Pietentraining, de verschillende onderlinge toernooien van de jeugd en de online voetbalquiz. Allemaal gebeurtenissen die zorgden voor de juiste energie en saamhorigheid, ondanks de beperkingen die opgelegd werden. En er staan nog jeugdactiviteiten gepland op 29 mei en 12 juni en indien mogelijk proberen we ook nog iets voor de senioren te organiseren. Hierover volgt later meer via de website. 

VV Mariahout kijkt vervolgens reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen 2021 - 2022. Zij hoopt en vertrouwt erop dat er dan weer gestart kan worden met een volledig programma. De voorbereidingen zijn ondertussen al in volle gang. Zo worden de plannen voor een uitbreiding van Sportpark De Heibunders steeds concreter. Verwacht wordt dat de bouw in juli van dit jaar nog kan starten. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die de club rijk is. Want zij maken het voor alle leden van de vereniging mogelijk om ieder weekend te sporten en te ontspannen. Wil jij hier ook jouw steentje aan bijdragen? Meld je dan aan via www.vvmariahout.nl/vacatures.

Ook de teamindeling wordt gemaakt en nieuwe leden zijn hiervoor van harte welkom! Aanmelden kan via de website: www.vvmariahout.nl/lid_worden of via een e-mail naar secretaris@mariahout.nl.

« Terug

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign