Agenda

27 augustus 2023

Seizoensopening 2023-2024

Op zondag 27 augustus starten we weer met een nieuw seizoen!

Hierbij nodigen wij alle leden uit om onze jaarlijkse seizoensopening bij te wonen, die ook dit jaar weer gezamenlijk wordt georganiseerd door Korfbalvereniging Flamingo’s en de jeugdafdeling van Voetbalvereniging Mariahout. Vanaf 10.45 uur ben je van harte welkom op onze vaste uitvalsbasis, Sportpark de Heibunders in Mariahout, om met ons het nieuwe seizoen feestelijk te openen!

Om 11.00 uur dient iedereen in tenue aanwezig te zijn, dan worden de jeugdafdelingen van KV Flamingo’s en VV Mariahout gepresenteerd. We zullen alle jeugdteams met hun trainers en coaches voorstellen en per team fotograferen. En ook willen we graag alle sponsors en begunstigers benoemen en bedanken voor hun steun en financiële bijdrage.

Zoals je inmiddels gewend bent zullen we ook zorgen voor de kledingverkoop van beide verenigingen deze ochtend. Mocht je kleding willen kopen, steun je beide verenigingen hiermee om dat op deze dag aan te schaffen.

Vanaf dit jaar zullen er tijdens de seizoensopening geen wegwerpbekers bij de ranja staan in het kader van duurzaamheid. Dus neem je bidon mee naar het sportpark zodat je deze zelf kunt vullen!

 

« Terug

Copyright © 2008 - 2023 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign