Agenda

23 augustus 2020

Mieskes Seizoensaftrap

Door de Corona noodverordening was het lange tijd onzeker of de Seizoensopening dit jaar door kon gaan, maar Korfbalvereniging Flamingo’s en de jeugdafdeling van VV Mariahout hebben in overleg met gemeente Laarbeek besloten dat dit wel mogelijk is. Daarom organiseren we ook dit jaar opnieuw gezamenlijk de opening van het nieuwe seizoen. Natuurlijk zullen hierbij wel de nodige maatregelen in verband met de noodverordening in acht worden genomen, een en ander conform de richtlijnen van het RIVM.

De seizoensopening van 2020 - 2021, Mieskes seizoensaftrap wordt gehouden op zondag 23 augustus a.s. en vindt plaats op sportpark de Heibunders. Beide Mariahoutse verenigingen presenteren op deze dag alle nieuwe jeugdteams met hun begeleiders en sponsoren. Er worden activiteiten georganiseerd voor de spelers en speelsters en er is een springkussen voor de jongste kinderen en een gratis loterij. Om 11.00 uur start het programma met de presentatie van de teams op de tribune van het hoofdveld van VV Mariahout. In totaal worden circa 200 jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 19 jaar voorgesteld. Van ieder jeugdteam wordt de officiële teamfoto gemaakt. 

Wij gaan ervan uit dat het weer een mooie, gezellige seizoensopening wordt, waar iedereen goed voor de dag komt en waar we met plezier het nieuwe seizoen inluiden. Iedereen is welkom, het is leuk als er veel publiek is. Kom ook kijken op zondag 23 augustus om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout! 

« Terug

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign