05 september 2021

Seizoensopening 2021-2022

De seizoensopening van 2021-2022, Mieskes seizoensaftrap, wordt gehouden op zondag 5 september a.s. en vindt plaats op sportpark de Heibunders. Voetbalvereniging Mariahout en Korfbalclub Flamingo's presenteren op deze dag alle nieuwe jeugdteams met hun begeleiders en sponsoren. Er worden activiteiten georganiseerd voor de spelers en speelsters, er zijn versnaperingen en een gratis loterij. Om 11.00 uur start het programma met de presentatie van de teams op de tribune van het hoofdveld van VV Mariahout. In totaal worden circa 200 jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 19 jaar voorgesteld. Van ieder jeugdteam wordt de officiële teamfoto gemaakt.

Wij gaan er vanuit dat het weer een mooie, gezellige seizoensopening wordt, waar iedereen goed voor de dag komt en waar we met plezier het nieuwe seizoen inluiden. Iedereen is welkom, het is leuk als er veel publiek is. Kom ook kijken op zondag 5 september om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout!

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.