Sponsor Commissie

Voetbalvereniging Mariahout is enorm trots op het grote aantal (regionale) bedrijven die onze club een warm hart toedragen. Want elke voetbalvereniging is gebaat bij een gezonde financiële basis. Daar is voetbal vereniging Mariahout geen uitzondering op. Sponsoring betekend voor bedrijven een stukje verbetering van de naamsbekendheid, maar daarnaast draagt een sponsor er ook aan bij dat wij de contributie voor onze leden zo laag mogelijk kunnen houden, zodat sporten voor iedereen mogelijk is. 

Sponsoring kan op diverse manieren. Te denken valt aan shirtsponsoring, een reclamebord of adverteren via onze KantineTV. Bent u nieuwsgierig wat er voor uw bedrijf mogelijk is? Wij komen graag in contact met u. Stuur een e-mail naar sponsor@vvmariahout.nl, en onze sponsorcommissie neemt op korte termijn contact met u op. 

De sponsorcommissie bestaat uit : 
- Twan Vermeulen
 

Naast Twan Vermeulen, die verantwoordelijk is voor de contracten en facturering, is VV Mariahout op zoek naar een energiek persoon ter uitbreiding van de sponsorcommissie. Voor deze persoon is een rol weggelegd om potentiële sponsors te benaderen en ze over te halen om sponsor te worden van VV Mariahout. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jeroen de Louw, voorzitter@vvmariahout.nl.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign