08 februari 2021

Update Covid-19: 08-02-2021

Beste lid,

Helaas zien we elkaar al lange tijd niet meer op het sportpark, daarom maar weer een berichtje via de website. We hebben enkele weken geleden nog wel een drukbezochte en succesvolle quiz gehad met circa 100 deelnemers, maar fysiek contact hebben we vrijwel niet meer. Deze week is er ook weer een persconferentie geweest van premier Rutte, waarbij bekend gemaakt is dat de lockdown nog langer wordt verlengd. We zien gelukkig het aantal besmettingen landelijk wel afnemen, maar een nieuwe variant is in opkomst. In Mariahout, en ook bij onze leden, zien we de laatste week echter nog een flink aantal corona gevallen. Hieruit blijkt dat we hebben het Covid-19 virus in Nederland helaas nog niet onder controle hebben, het wachten is op de vaccinatie.

De corona maatregelen voor onze vereniging zijn weer verlengd, waardoor de senioren nog steeds niet samen kunnen voetballen of trainen. De kleedlokalen en de kantine zijn gesloten, en ouders en toeschouwers mogen nog steeds niet komen kijken. De junioren – t/m 17 jaar – kunnen gelukkig wel blijven trainen, maar ook voor de jeugd zijn wedstrijden niet toegestaan. De jeugdafdeling probeert wel zo veel mogelijk activiteiten voor de jeugd te organiseren. Wanneer jullie ideeën hebben voor activiteiten die we voor de senioren en / of junioren kunnen organiseren dan horen wij dit graag, meld dit dan bij de activiteitencommissie of het bestuur.

De KNVB heeft inmiddels besloten dat voor onze teams de competitie niet meer afgemaakt kan worden, ook niet in de vorm van een halve competitie. Wel bekijkt de KNVB nu de mogelijkheid om aan het einde van het seizoen nog kleinschalige Regionale competities op te zetten: een beperkt aantal wedstrijden tegen clubs in de regio. Dit zowel voor de junioren als voor de senioren. Het zou wel mooi zijn wanneer we dit seizoen nog lekker kunnen voetballen. Nader bericht hierover volgt, houd ook onze website in de gaten: Voetbal Vereniging Mariahout (vvmariahout.nl).

Verder blijven alle maatregelen, zoals vermeld in ons Corona Protocol, van toepassing, zie http://www.vvmariahout.nl/upload-bestanden/files/Covid-19_leden_update.pdf.

We hopen dat Nederland het Corona virus onder controle krijgt. We houden jullie op de hoogte bij wijzingen. Let goed op elkaar en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Jack van Rossum

Voorzitter vv Mariahout

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.