Nieuws

17 januari 2021

Sponsor in het Spotlights: Van Vijfeijken Mechanisatie

Ook in 2021 gaan we door met onze rubriek 'sponsor in the spotlights'. In alweer de 4e editie zetten wij de schijnwerper op Van Vijfeijken Mechanisatie uit Mariahout. Eigenaar is Vinnie van Vijfeijken en deze ondernemer had al op jonge leeftijd een fascinatie voor machines. Hij heeft, zoals hij zelf zegt, van zijn hobby zijn werk kunnen maken.

Van Vijfeijken Mechanisatie bestaat deze maand alweer vijf jaar. Het bedrijf richt zich op onderhoud, reparaties en verkoop van landbouw-, tuin- en parkmachines. De winkel aan de Wilhelminastraat heeft een groot assortiment aan tuin- en parkmachines voor particulier en professioneel gebruik. Ook  zijn zij gespecialiseerd in de nieuwste en milieuvriendelijke technieken, zoals accumachines en robotmaaiers, die ze op de meest uitdagende plekken mogen installeren.

Machines hebben Vinnie altijd geïnteresseerd. Al op jonge leeftijd liep hij tussen de machines en als klein manneke zat hij al op landbouwmachines en hielp hij mee bij zijn ouders op het bedrijf. Later heeft hij bij diverse bedrijven gewerkt en vele ervaringen opgedaan. Zijn ambities om een eigen bedrijf te beginnen waren er altijd al en vanaf januari 2016 is hij de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. 

Meer weten? Kijk voor meer informatie op: www.vanvijfeijkenmechanisatie.nl

« Terug

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign