03 januari 2021

Vv Mariahout verlengt contract met hoofdtrainer Freddy Vermeulen

Het bestuur van vv Mariahout en Freddy Vermeulen hebben in goed overleg besloten om de samenwerking met een jaar te verlengen. Volgend jaar gaat Freddy zijn tweede seizoen in als hoofdtrainer van vv Mariahout. Zowel het bestuur als de spelersgroep en het kader zijn tevreden met de trainer en willen graag nog een jaar verder.

Het bestuur en de spelers zijn vooral tevreden over het enthousiasme dat Freddy brengt, zowel op de trainingen als tijdens de wedstrijd en ook buiten het veld. Dit enthousiasme zien we terug bij de spelers en resulteert in een hoge opkomst tijdens en na de trainingen.

Het bestuur van vv Mariahout wenst Freddy veel succes komend seizoen. Hopelijk dat het volgende seizoen wel een normaal seizoen wordt en kunnen Freddy en de selectie laten zien wat ze in hun mars hebben.

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.