Nieuws

02 januari 2021

Voetbalquiz

Beste lid / supporter van vv Mariahout,

We hebben elkaar al een hele tijd niet gezien op het sportpark, maar we zijn jullie zeker nog niet vergeten! Daarom willen we nu voor jullie en samen met jullie een quiz gaan organiseren, en wel op zaterdag 16 januari, aanvang 20.30 uur. Vanwege de corona maatregelen is het niet mogelijk om de quiz live in de kantine te houden, daarom doen we dit online via Microsoft Teams. Gezellig deelnemen vanuit huis in groepjes van maximaal drie deelnemers.

Aarzel niet en geef je op voor deze quiz met leuke prijzen, maar belangrijker nog, de eer van digitale quiz kampioen van vv Mariahout. Vorm een team van drie personen en verzin een originele naam. Je kunt jezelf aanmelden via onderstaande link, vul het formulier in en verstuur het. Doe dit voor woensdag 13 januari.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAMAADULsLVUMTFISkg2NlBFVkROWTlBMVlaQzNEUThITi4u

Na je aanmelding ontvang je, via de mail, een link met daarin de uitnodiging voor de online quiz. Ook zit er een korte uitleg bij over het gebruik van Microsoft Teams.

Wij hopen jullie allemaal digitaal te mogen verwelkomen op zaterdag 16 januari! Vergeet je niet op tijd aan te melden.

Met vriendelijke groet,

vv Mariahout

« Terug

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign