06 december 2020

Sponsor in the Spotlights: Lex Vereijken Keuken & Interieurbouw

Alweer de derde editie van 'Sponsor in the spotlights'. Deze keer aandacht voor Lex Vereijken Keukens & Interieurbouw; een jong Mariahouts bedrijf. Na meer dan tien jaar kennis en ervaring opgedaan te hebben bij diverse bedrijven werd het voor Lex tijd om zijn ambities waar te maken en voor zichzelf te beginnen. Een kennismaking met deze jonge ondernemer.

Na meer dan tien jaar kennis en ervaring opgebouwd  te hebben bij verschillende bedrijven vond ik het dit jaar tijd om mijn ambitie waar te maken en voor mezelf te beginnen onder de naam Lex Vereijken Keuken & Interieurbouw. Hierbij kan ik mijn gedrevenheid, enthousiasme en passie geheel op eigen manier invullen. Ik vind het erg leuk om samen met de klant een mooi ontwerp te bedenken welke volledig past bij hun wens. Dit maakt dat ik mijn werk zo leuk vind.

Zelf ben ik geen voetballer, maar ben van jongs af aan wel opgegroeid met voetbal om me heen. Ons pap en mijn broer zijn namelijk fanatiek betrokken bij de voetbalclub. Doordat zij vaak op het voetbalveld te vinden zijn, werd ik ook gestimuleerd om daar naartoe te komen. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken of ik deze mooie club wilde sponsoren.

En daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.