Nieuws

18 november 2020

Update Covid-19: 18-11-2020

Beste lid,

 

Helaas zien we elkaar nog steeds niet op het sportpark, daarom weer een berichtje via de website. Op 17 november is er weer een persconferentie geweest van premier Rutte. Gelukkig neemt het aantal besmettingen langzaam verder af, waardoor de maatregelen iets versoepeld worden. De overheid heeft besloten om terug te gaan naar de maatregelen van 14 oktober. Dit betekent dat senioren weer in groepjes van 4 kunnen trainen, rekening houdend met de 1,5 meter afstand regel. Vanaf woensdag 18 november 24.00 uur geldt bij vv Mariahout de volgende maatregel:

Boven de 18 mag weer in groepjes van maximaal 4 personen getraind worden (1,5 meter afstand). We gaan ook hiervoor bekijken of, en zo ja hoe we dit gaan toestaan. De selectie en de dames mogen in groepjes van maximaal 4 personen weer gaan trainen, waarbij rekening gehouden moet worden met onderstaande regels:

    • Rekening houden met 1,5 meter afstand;
    • Maximaal 4 groepjes op 1 veld gelijktijdig trainen
    • Minimaal 1 trainer per 2 groepjes;
    • Zoveel mogelijk een vaste samenstelling van de groepjes per training.

 

Voor de jeugd gelden geen aanvullende maatregelen, maar de maatregelen van 14 oktober blijven onverminderd van toepassing:

§  De competities voor zowel de jeugd als de senioren zijn en blijven stilgelegd.

§  De jeugd onder de 18 jaar mag blijven trainen. Voor de JO19 geldt dat alleen de spelers t/m 17 jaar mogen trainen.

§  De kantine, de kleedlokalen en douches blijven gesloten. De jeugd en senioren, die wel mag trainen, moeten dus thuis douchen en omkleden.

§  Ouders, grootouders en toeschouwers hebben geen toegang tot het sportpark.

 

Verder blijven alle maatregelen, zoals vermeld in ons Corona Protocol, van toepassing, zie http://www.vvmariahout.nl/upload-bestanden/files/Covid-19_leden_update.pdf. Wij verwachten dat deze maatregelen in ieder geval nog tot medio december van kracht blijven, waardoor de competities waarschijnlijk voor de winterstop niet meer worden hervat. De KNVB onderzoekt hoe hierop in te spelen en wat de gevolgen zijn voor de competities en de bekerwedstrijden, maar dit is afhankelijk van het verdere verloop van het aantal besmettingen in Nederland.

 

Wij verzoeken iedereen met klem om de maatregelen goed na te leven. We hopen dat deze aanvullende maatregel inderdaad maar voor 2 weken van kracht zal zijn, maar veel zal afhankelijk zijn van hoe we met de regels omgaan.

 

We houden jullie op de hoogte bij wijzingen. Let goed op elkaar en blijf gezond!

 

Ps: Donderdag 26 november is onze digitale Algemene Leden Vergadering. Nog niet aangemeld, doe dit dan snel!

 

Met sportieve groet,

Jack van Rossum

vv Mariahout

« Terug

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign